Algemene Informatie

De missie van TAMA TalentCentrum is om mensen in zichzelf te laten geloven door hen de gelegenheid te bieden om via het dienstenaanbod hun potentieel zo goed mogelijk te benutten. Ons motto luidt: Alles wat u in zich heeft, moet de kans krijgen ontwikkeld te worden. Daarbij denken we aan de leuze van William Shakespeare: ‘Blijf bovenal trouw aan uzelf.’

Educatief

Tot op heden ontvingen wij steeds cliënten uit sterk verschillende leeftijdsgroepen. Speciaal voor de preprofessionele, schoolse ontwikkeling is dochteronderneming Studiehoek Rijnwoude opgericht, waar scholieren in de basis- en middelbare schoolleeftijd één op één bijles en/of studiebegeleiding krijgen. Voor meer informatie: www.studiehoekrijnwoude.nl

Loopbaan

Veelal bedienen wij mensen die in een vroege fase van hun loopbaan zitten, en bij ons komen voor omscholing, bijscholing of initiële beroepsscholing.Bijscholing is ook zeker profijtelijk gebleken voor klanten die zich middenin hun loopbaan bevinden en bijscholing wensen omdat hetgeen hun opleiding ooit bood inmiddels achterhaald is.

Ten slotte bieden wij ook cliënten die zich in een late fase van hun loopbaan bevinden de mogelijkheid tot omscholing als hun beroep bijvoorbeeld fysiek niet meer uitvoerbaar is. Tevens kan het door TAMA TalentCentrum aangeboden re-integratie traject uitkomst bieden bij het helpen treffen van maatregelen om de omstandigheden op de werkplek aan te passen en zodoende te verbeteren.

Hobby & vrijetijd

Wij hanteren voor de cursus vinologie de minimale leeftijd van 16 jaar.

Locatie, route en openingstijden

Voor degenen onder u die van buiten Hazerswoude komen is het TAMA TalentCentrum zeer goed bereikbaar. Vanuit Leiden kunt u met buslijn 169, 186 of 187 uitstappen bij de halte ‘Gemeneweg’ te Hazerswoude-Rijndijk en vanuit Alphen a/d Rijn met lijn 380,381,165 of 169. Tevens bevindt zich de N11 nabij het Talentcentrum, welke verbonden is met de A4 aan de Leidse kant en de A12 bij Bodegraven.

Tama Talentcentrum
Potgieterlaan 74
2394 VH Hazerswoude-Rijndijk

info@tama-tc.nl
06-22830861
071-3018899

Wij zijn geopend op werkdagen van 10.00 tot 17.00u, woensdag gesloten.


Grotere kaart weergeven

In het verleden kwamen onze cliënten steeds vanuit een uitgestrekt verzorgingsgebied naar TAMA TalentCentrum, hetgeen aansluit bij de wens  om een grote reikwijdte te hebben, te meer omdat de drempelwaarde binnen de dorpsgrenzen van Hazerswoude-Rijndijk niet gehaald kan worden. Wij zijn erop gericht om in de toekomst steeds meer te opereren volgens het principe ‘Het nieuwe werken’. Dit laatste wil zeggen dat de dienstverlening niet gebonden is aan de locatie van het pand aan de Potgieterlaan, maar dat wij naar gelang de reikwijdte toeneemt u ook in Leiden, Alphen a/d Rijn of Den Haag van dienst kunnen zijn (op nader te bepalen locaties).

© 2011 TAMA Talent Centrum | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden