Bedrijven

Als werkgever bent u er constant mee bezig hoe u talent en kennis binnen uw organisatie kunt ontwikkelen en behouden. TAMA Opleidingen denkt hierover graag met u mee en kan uw organisatie helpen bij het bereiken van doelstellingen en leerdoelen.

TAMA Opleidingen verzorgt een breed scala aan trainingen en cursussen voor bedrijven. Het uitgangspunt van onze cursussen, trainingen en workshops is om de actuele wensen en eisen van het bedrijfsleven en de cursisten te realiseren. 

Welke trainingen en cursussen zijn er?

TAMA Opleidingen verzorgt cursussen, trainingen en workshops waar uw organisatie iets aan heeft. Ons productenpalet bestaat uit praktijkgerichte trainingen als:

Bedrijfsgerichte taaltrainingen Nederlands voor anderstaligen
Zakelijk Engels, Frans en Spaans trainingen
Cursus Notuleren
Cursus zakelijk telefoneren
Training telefonisch verkoop & acquisitie
Trainingen / workshops verzorgd (die geheel zijn toegespitst op de werkzaamheden en het functioneren van verkoop personeel, administratief personeel)

Welke mogelijkheden zijn er voor bedrijven?

  • Maatwerk
  • Open inschrijving voor een opleiding of training
  • TAMA Opleidingen verzorgt voor bedrijven cursussen "op locatie" als “in-company- trainingen” bij u op het bedrijf
  • Individuele cursussen
  • Een training met deelnemers van enkele bedrijven tezamen in onze cursuslocatie
  • Groepscursussen
  • Plaats, tijdstip en cursusduur zijn nader overeen te komen

Onze aanpak

De aanpak van TAMA Opleidingen is zeer oplossend en resultaatgericht. Onze organisatie staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aandacht. TAMA Opleidingen verdiept zich in uw organisatie, processen, personeel, middelen en methodieken om het bovengenoemde tot een tastbaar eindresultaat te doen leiden.

Subsidie

Cursuskosten zijn in de meest gevallen zakelijke kosten en fiscaal aftrekbaar als scholingsaftrek. Het is goed mogelijk dat een cursustraject in aanmerking komt voor overheidssubsidie. Een van de accountmanagers van TAMA Opleidingen kan u hierover informeren.

Wilt u weten wat TAMA Opleidingen specifiek voor ú en uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze relatiebeheerder via info@tamaopleidingen.nl of:

U vult het formulier in op de contact pagina en we nemen zo snel contact met u op.
Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan alstublieft uw gegevens in op de contact pagina wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opleiding/ Cursus-Training-Workshop

© 2011 TAMA Talent Centrum | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden